rudhen lifebook

Over LifeBook

Rudhen-Electronics presenteert met trots "LifeBook" als 's werelds eerste makkelijk te gebruiken persoonlijke event logger en statistieken viewer voor het Android-platform.

Hebt je altijd al willen weten:
LifeBook is in feite een persoonlijke gegevens verzamelaar in een database met een grafische statistieken user-interface, voor iedereen van 8-80.


Download ons via de Google Play store


Alle funkties op een rijtje


De eerste keer

De eerste keer na de installatie vraagt LifeBook ​​om instemming met de voorwaarden en condities. Daar staan geen vreemde dingen in maar het voorkomt problemen achteraf. Wij staan ​​erop deze voorwaarden en bepalingen geaccepteerd worden. Eenmaal geaccepteerd gaat LifeBook verder met de categorieën pagina. Als een extra service leiden wij jou direct naar de download sectie.Hier kunt u een selectie maken uit tientallen categorieën die wij voor u bereid hebben. Daarna bent u vrij om uw eigen categorieën toe te voegen en zeer creatief te zijn.

I-DID !

De categorie selector lijkt heel veel op de Android apps-selector met vegen en drag&drop.Na het openen van een categorie is er een lijst met items. De gebruiker kan gebeurtenissen loggen en bekijken in de tijd.Invoeren van gegevens is zeer intuïtief en goed te doen in minder dan een paar seconden per item.

DID-I ?

Statistieken worden gepresenteerd in een grafische wijze (3D-cirkeldiagram, staafdiagram):... of een lijst:De gebruiker kan heen en weer bewegen in de tijd door simpelweg het scherm te vegen.

Data beheer

Wij voorzien een lange levensduur voor LifeBook en doordat jij jezelf ontwikkelt door de jaren heen, zal de set van categorieën en de producten ook steeds waardevoller worden. De emotionele / economische waarde van de database zal toenemen. Om de database te kunnen waarborgen is er een back-up en restore systeem aanwezig met de mogelijkheid om de gegevens via Email te verzenden. De verzamelde gebruikersgegevens kunnen zeer persoonlijk zijn. Daarom kan LifeBook beschermd worden met een 4-cijferige pincode.Social Media

Delen op alle populaire Social Media sites kan worden gedaan met een druk op de knop. Als zodanig kan LifeBook worden gezien als een gemakkelijk te gebruiken Social Media front-end.Taal ondersteuning

LifeBook ondersteunt 6 klassieke languages:Geintegreerde ondersteuning

LifeBook heeft haar best gedaan om de beste gebruikerservaring te bieden. Voorbeelden hiervan zijn ons geïntegreerde contextgevoelige Help-systeem, de gebruiker tips en een nieuwsbericht faciliteit van ons aan u.Oordeel zelf en wordt ook een tevreden LifeBook gebruiker.

Voor meer informatie neem hier contact met ons op.